Megrendelőink mondták

Szeretnénk megköszönni a fergeteges bulit, amit összehoztál nekünk. Egyszerűen tökéletesre sikeredett az esténk, amiben a te kezed finoman szólva is vastagon benne van. El voltunk ájulva a meglepetés füstgéptől, a fények tök jók voltak, mindenben nagyon-nagyon segítőkész voltál, ügyesen irányítgattad az embereket mikor szükség volt rá, a zenékre meg óriásit buliztunk a srácokkal. Szóval ez egy profi meló volt, hálásak vagyunk érte. Ha valaki kérdezi mi biztos, hogy ajánlani fogunk. Reméljük Ti is jól éreztétek magatokat, köszönjük a szuper munkát!
referencia_esküvő_vélemény
Anna és Attila
Esküvő
Esküvőnk fény-és hangtechnikáját biztosította számunkra Zsolt. Előzetesen felmérte milyen zenéket szeretünk, így a stílusunknak megfelelő választékot hozott. A helyszínre pontosan érkezett saját segítséggel minden felmerülő nehézséget önállóan megoldott. Komoly világítás rendszert is használ, mellyel kitűnő Party hangulatot teremtett. Számokat kérni is lehetett, így nekünk már csak a szórakozás maradt. Szívből ajánljuk.
referencia_esküvő_vélemény
Loschinger Krisztina
Esküvő
Nagyon örülünk, hogy rád találtunk Dáviddal, életünk legszebb napjára, olyan csodás táncot tudtunk nyújtani hála Neked. Nagyon köszönjük Zsolt, mindenkinek szívből ajánlani tudjuk.
referencia_esküvő_vélemény
Kovács-Helgert Zsófia
Esküvő
Zsoltot kértük fel esküvőnkön Dj-nek és fantasztikus hangulatot és fergeteges bulit teremtett nekünk. Az egész násznépünk és mi is maximálisan meg voltunk elégedve, ha lehetne, akkor 6-ost adnánk értékelésnek.
referencia_esküvő_vélemény
Horgas Norbert
Esküvő

Magazin megjelenés